Israel hamas Haberleri

israel hamas haberleri ve güncel israel hamas gelişmeleri, israel hamas ile ilgili tüm video, israel hamas fotoğrafları ve israel hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hamas, insani duraklama anlaşması kapsamında serbest bırakılan rehinelerin görüntülerini yayınladı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 7 Ekim’de Hamas’ın düzenlediği saldırının ardından üçüncü kez Orta Doğu’yu ziyaret edecek.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile insani duraklama ile ilgili olarak dün telefonda görüştü.

GENEL

BM Orta Doğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland, dün İsrail- Hamas arasında başlayan esir takasına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail ile Hamas arasında yapılan geçici ateşkes sonrasında bugün beklenen esir takası gerçekleşti.

GÜNCEL

Katar Dışişleri Bakanlığı, Hamas ile İsrail devleti arasında geçici duraklama ve esir takası konusunda anlaşmanın sağlandığını ve 4 günlük duraklamanın...

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, İsrail ve Hamas arasında varılan 4 gün sürece insani ateşkes anlaşmasını hakkında açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ile Hamas arasındaki esir değişimi anlaşmasındaki ‘kritik ortaklıkları’ için Katar Şeyhi Al Thani ve Mısır...

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, basında çıkan, ABD ve İsrail’in 5 günlük ateşkes konusunda anlaşmaya vardığı yönündeki...

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, son haftalarda ABD içinden ve dünya genelinden gelen baskının arttığını belirtti...

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün, İsrail-Filistin konusunda ‘acil ve uzatılmış insani ateşkes kararını’ oyladı.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, dün İsrail’in Gazze’nin kuzeyindeki saldırılara günlük 4 saatlik ara vereceğini duyurdu.