Israel gaza Haberleri

israel gaza haberleri ve güncel israel gaza gelişmeleri, israel gaza ile ilgili tüm video, israel gaza fotoğrafları ve israel gaza haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GENEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında 100’üncü güne yaklaşırken açıklama yaptı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, dün yaptığı açıklamada iki İsrailli Bakanın ‘Filistinlilerin Gazze’den göç etmesini’ savunan son açıklamalarını reddederek, Gazze’nin Filistin toprağı...

GENEL

 ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün düzenlediği yıl sonu basın toplantısında soruları yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Tel Aviv ziyareti kapsamında basın toplantısı düzenledi...

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 667 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar sonucunda 19 bin 453 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Avusturalya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün yaptığı açıklamada İsrailli ‘yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdükleri olaylar ile ilgili 15 ülkenin ortak...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.