Israel gaza Haberleri

israel gaza haberleri ve güncel israel gaza gelişmeleri, israel gaza ile ilgili tüm video, israel gaza fotoğrafları ve israel gaza haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Birleşmiş Miletler Genel Kurulu’nda dün yapılan oylama sonucunda 153 ülkenin lehte oylarıyla Gazze’de ‘ateşkes ilan edilmesi çağrısı’ kabul edildi.

GENEL

ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne Birleşik Arap Emirlikleri ve 90 ülke tarafından sunulan ve Gazze’de acil ateşkes talep edilen karar...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Temas Grubu üyesi mevkidaşlarıyla birlikte dün akşam başkent Washington’da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir...

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, görevi süresince BM Şartı'nın 99. maddesine bağlı yetkisini ilk kez kullandı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, dün gece basın toplantısı düzenledi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta toplanan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne hitap etti.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile insani duraklama ile ilgili olarak dün telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde İspanyol mevkidaşı Jose Manuel Albares ile bir araya geldi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), bugün sabah yerel saatle 07.00’de başlayan 4 günlük geçici ateşkes öncesinde Şifa Hastanesi’ne giden bazı tünelleri...

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Şişli'de düzenlenen Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir’de Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin Amerikan haber dergisine röportaj verdi.