Işbirliği Haberleri

işbirliği haberleri ve güncel işbirliği gelişmeleri, işbirliği ile ilgili tüm video, işbirliği fotoğrafları ve işbirliği haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de İspanya Dışişleri, Avrupa Birliği ve İşbirliği Bakanı Jose Manuel Albares ile bir araya...

GENEL

Rusya’nın Paris Büyükelçiliği, Le Bourget havaalanında gözaltına alınan Telegram uygulamasının CEO’su Pavel Durov’a ilişkin açıklama yaptı.

MODA

Lion Diamond, sanatçı Mert Ege Köse işbirliğiyle tasarladığı ‘MONAD’ koleksiyonunun geçtiğimiz akşam Bodrum’da göz alıcı bir davet verdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere merkezli haber ajansının sorularını yanıtladı...

GENEL

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İcra Komitesi Dışişleri Bakanları Olağanüstü Toplantısı’nda konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana’da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.