Iranın Haberleri

iranın haberleri ve güncel iranın gelişmeleri, iranın ile ilgili tüm video, iranın fotoğrafları ve iranın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, İran’ın Ürdün üzerinden silah taşıyarak Batı Şeria’nın kuzeyindeki Yahudiye ve Samarya Bölgesi’nde ‘terör cephesi’ kurmaya...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF), Lübnan’a yaklaşık 100 uçakla düzenlediği hava saldırısı sonrası açıklama yaptı.

GENEL

ABD istihbarat yetkilileri, Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine ait bilgi toplamak üzere yapılan son siber saldırının arkasında İran'ın olduğunu doğruladı.

GENEL

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İcra Komitesi Dışişleri Bakanları Olağanüstü Toplantısı’nda konuştu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

İran'da reformist Tebriz Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14'üncü dönem Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda ülkenin 9'uncu Cumhurbaşkanı seçildi.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, İran’ın İsrail’i ‘yok etmekle’ tehdit ettiğini belirterek, “Yıkım tehdidinde bulunan bir rejim yok edilmeyi hak eder”...