Insani Haberleri

insani haberleri ve güncel insani gelişmeleri, insani ile ilgili tüm video, insani fotoğrafları ve insani haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, dün İsrail’in Gazze’nin kuzeyindeki saldırılara günlük 4 saatlik ara vereceğini duyurdu.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gazze'den gelecek hastaların tedavisini Türk ve Mısırlı hekimler gerçekleştirecek" dedi.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail Sağlık Bakanı ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Sağlık hizmetlerinin sürdürülememesinin açıklanamaz olduğu konusunda mutabıkız" dedi.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile telefonda görüştü.

GENEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile dün gece telefonda bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, dün yaptığı açıklamada insani yardım yüklü 30 kamyonun daha teslim alındığını açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Türk Kızılay, Gazze'de inşasına destek sağladığı Filistin Kızılayı'na ait insani yardım deposunun İsrail tarafından ağır bombardıman sonucu ciddi hasar aldığı...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi (OCHA), Gazze’deki son durumu paylaştığı bir rapor yayınladı.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, "Herkes sorumluluklarını üstlenmelidir. Bu bir hakikat anıdır. Tarih hepimizi yargılayacaktır" dedi.