İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

NPCC Baş Komiseri Gavin Stephens, dün düzenlediği basın toplantısında ülke genelindeki protestolara müdahale eden kolluk kuvvetlerinin son bir haftada 378...

GENEL

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, ülke geneline yayılan şiddet eylemlerine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Yvette Cooper, camilerin tehditlerle karşı karşıya kaldığını ve bunun utanç verici olduğunu belirtti.

GÜNCEL

İsrail ve Hizbullah arasında gerginliğin artması sonucu ABD’nin Beyrut Büyükelçiliği’nin ardından İngiltere, Fransa ve Almanya da vatandaşlarına Lübnan’dan ayrılma tavsiyesinde...

GÜNCEL

Filistin Dayanışma Kampanyası (PSC) İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün Filistinlilere destek için protesto yürüyüşü düzenledi.

GÜNCEL

İngiltere’nin Soutport kentinde üç kız çocuğunun bıçaklanması sonrasında bir camiye saldırılmasıyla başlayan protestolar ülke genelinde yayılmaya başladı.

GENEL

ABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası MİT koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti.

GÜNCEL

İngiltere’nin Southport kentinde bıçaklı saldırıda üç kız çocuğunun hayatını kaybetmesiyle başlayan protestolarda 53 polis yaralandı.

GENEL

İngiltere Başbakan Keir Staermer, “Southport halkı dün kendilerine yaşatılan dehşetin ardından sarsılmış durumdadır. Desteğimizi ve saygımızı hak ediyorlar" dedi.

GÜNCEL

İngiltere’nin Southport kentinde 3 çocuğun bıçaklanarak öldürülmesi sonrasında bölgede protesto düzenlendi.

GÜNCEL

İngiltere’nin Merseyside bölgesindeki Southport kentinde bir dans okulunun etkinliğinde düzenlenen bıçaklı saldırıda ölü sayısı 3’e yükseldi.

GÜNCEL

ABD ve İngiltere, Lübnan’da bulunan ya da oraya seyahat etmeyi planlayan vatandaşlarına uyarılarda bulundu.