İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri, İngiliz Milletler Topluluğu ve Kalkınma Bakanı James Cleverly ile görüştü.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, İsrail-Filistin arasında yaşanan son gelişmeleri görüşmek için yarın Türkiye'yi ziyaret edecek.

GENEL

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, resmi temaslarda bulunmak ve İsrail’e ‘destek’ için Tel Aviv’e gitti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

CEMİYET

Shangri-La’nın, 2013'te İstanbul’da kapılarını açan oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul 10. yıl dönümünü Shang Palace’da benzersiz bir davetle kutladı.

GENEL

ABD, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere’nin liderleri dün ortak açıklama yapıp “Hamas, Filistin’in meşru isteklerini temsil etmiyor ve Filistin halkı...

SANAT

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir çok efsane filmde kullanılan eşyaların, gelecek ay müzayede satışa sunulacağı açıklandı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), örgüt hakkında eleştirel açıklama yapan İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’a yanıt verdi.

GENEL

İngiltere Kralı Charles, ‘kral’ olarak ilk yurtdışı seyahatini Fransa’ya yapıyor.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren Prenses Eugenie seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı. 

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly’nin Türkiye ziyaretiyle ilgili paylaşım yapan İngiltere Dışişleri Bakanlığı, iki ülke arasındaki yıllık tahmini 25 milyar...