İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere’nin başkenti Londra’da İngiliz mevkidaşı David Cameron ile bir araya geldi.

GÜNCEL

İngiltere Yüksek Mahkemesi, İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda’ya gönderme planını ‘hukuka aykırı’ bulduğunu açıkladı.

GENEL

İngiltere Kilisesi’nin en kıdemli piskoposu Canterbury Başpiskoposu Justin Welby, dün katıldığı genel rahipler meclisinde açıklama yaptı.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman’ın bugün görevden alınmasının ardından İngiltere İçişleri Bakanlığı görevine mevcut Dışişleri Bakanı James Cleverly getirildi.

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi (MET), bugün Londra’daki büyük etkinliklere hazırlanıyor...

İngiltere’de düzenlenen ilk küresel Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

GÜNCEL

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Refah Sınır Kapısı’dan öncelik yaralılara verilmek üzere kontrollü ve zaman sınırlı geçişlere izin verileceğini açıkladı.

GENEL

 İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yabancıların Gazze’den çıkışı için açılabileceğini duyurdu

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı (MET), iki polisin Hamas’ın elinde bulunan İsrailli esirlerin posterini indirdiğine dair gelen şikayetler üzerine açıklama yaptı.

GENEL

İngiltere’deki İsrail Büyükelçisi Tzipi Hotovely, bugün sabah İngiltere basınına açıklama yaptı...

MAGAZİN

İngiltere merkezli ‘Artists for Palestine’ adlı web platformu İsrail- Filistin çatışmalarında işgal atındaki Gazze’de bulunan halkı desteklemek adına bir imza...

GENEL

ABD, Fransa, İtalya, Almanya, İngiltere ve Kanada liderleri ortak bir açıklama yayınlayarak İsrail'in kendini savunma hakkını desteklediklerinin altını çizdi.