İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, önceliklerinin İngiltere vatandaşlarının Nijer’den tahliyesi olduğunu belirterek, ilk grubun ülkeden ayrıldığını duyurdu.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'da forma giyen Lyanco, Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürmek için İstanbul'a geldi. 

MAGAZİN

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Cezayirli yıldız futbolcusu Riyad Mahrez, tatil için Antalya'yı seçti. 

GENEL

Endonezya'da yapılan ASEAN toplantılarına katılan dışişleri bakanlarının giydiği, geleneksel Endonezya kumaşı Wastra’dan yapılan çeşitli renklerdeki gömlekler, dikkat çekti.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere’nin başkenti Londra’da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile bir araya geldi.

SANAT

İngiliz müzayede evi Christie’s, Hollandalı ressam Rembrandt Harmenszoon van Rijn’e ait iki portrenin uzmanlarca biçilen fiyatın çok üstünde alıcı bularak...

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wimbledon bölgesinde bir ilkokula otomobil daldı. Polis, yaralılar olduğunu duyurdu.

GÜNCEL

İngiltere Savunma Bakanlığı günlük istihbarat raporunda, Rus Hava Kuvvetleri Başkomutanı ve Ukrayna'daki Rus kuvvetlerinin Komutan Yardımcısı General Sergei Surovikin ve...

GÜNCEL

İngiltere Kraliyet Hava Kuvvetleri (RAF), Estonya’da konuşlandırılmış birimine ait Typhoon savaş uçaklarının, NATO müttefiklerinin kontrolü altındaki uluslararası hava sahasında uçan...

GENEL

Wikileaks’in İngiltere’de hapiste olan kurucusu Julian Assange’ın eşi Stella Assange, dün Katolik dünyasının lideri Papa Francis ile görüştü.