Ilişkin Haberleri

ilişkin haberleri ve güncel ilişkin gelişmeleri, ilişkin ile ilgili tüm video, ilişkin fotoğrafları ve ilişkin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

TBMM Başkanlığı, İsveç'in NATO'ya katılımına ilişkin protokolü, TBMM Dışişleri Komisyonu'na havale etti.

GENEL

Eski ABD Başkanı Barack Obama, önceki gün İsrail-Filistin gündemine ilişkin açıklama yaptı...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları kapsamında Başbakan Binyamin Netanyahu ile görüştü.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, dün Gazze’de Baptist hastanesine gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El Ehli Arab Hastanesi) yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2023 dönemine ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2023 dönemine ilişkin ücretli çalışan istatistiklerini açıkladı.

GENEL

İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'de yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

SonDakika

Dışişleri Bakanlığı: Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) 12 Ekim'de ülkemize ilişkin olarak kabul ettiği tavsiye ve kararla, tarihi bir hataya...

SİYASET

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail ve Filistin'de yaşanan son gelişmelere ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) bilgilendirecek.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Hangi taraftan gelirse gelsin sivillere karşı saldırılar kabul edilemez" dedi.