Ilişkileri Haberleri

ilişkileri haberleri ve güncel ilişkileri gelişmeleri, ilişkileri ile ilgili tüm video, ilişkileri fotoğrafları ve ilişkileri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Fas’ta Enerji Dönüşümü ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Leila Benali ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis'i ile başbaşa görüştü...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Tunus’ta Ticaret ve İhracatı Geliştirme Bakanı Kalthoum Ben Rejeb Guezzah ile...

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Cezayir’de Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borgo Egnazia’da İtalya Başbakanı Giorgia Meloni tarafından karşılandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile ikili ve heyetlerarası yaptığı görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere Madrid’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Kralı 6. Felipe ile bir araya...