Hollanda Haberleri

Hollanda haberleri ve güncel Hollanda gelişmeleri, Hollanda ile ilgili tüm video, Hollanda fotoğrafları ve Hollanda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Ay-yıldızlılar,...

GENEL

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, NATO Genel Sekreteri olarak atanmasıyla ilgili açıklama yaparak, "NATO Genel Sekreteri olarak atanmak büyük bir onur"...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çekya’nın başkenti Prag’da Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

MÜZİK

Avrupa Yayın Birliği (EBU) Hollanda’nın bu akşam düzenlenecek olan Eurovision Şarkı Yarışması’ndan diskalifiye edildiğini duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte'yi Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Hollanda’nın milli günü olan ‘Kral Günü’ Büyükelçilik rezidansında verilen resepsiyon ile kutlandı...

SPOR

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 3. durağı olan Hollanda Grand Prix’sinin ikinci yarışını zirvede tamamladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

GENEL

Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot, İsrail’in İran’a yönelik saldırıları ile ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Hollanda, Belçika ve Rusya Dışişleri Bakanları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.