Hasan Haberleri

hasan haberleri ve güncel hasan gelişmeleri, hasan ile ilgili tüm video, hasan fotoğrafları ve hasan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malezya Dışişleri Bakanı Muhammed Hasan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Hasan Turan ile bir araya geldi.

SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katıldığı Kulüpler Birliği toplantısı...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

SPOR

Beşiktaş Kulübü'nün 2023 yılı 3'üncü olağan divan kurulu toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda gerçekleştiriliyor.

SonDakika

TBMM Genel Kurulu, SP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in ani rahatsızlığı nedeniyle Danışman Kurulu kararıyla bugünkü bütçe görüşmeleri ertelendi.

SonDakika

Bakan Koca: Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, anjiyo sonrası kalp akciğer pompasına alınarak yoğun bakıma alındı.

SPOR

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.

SonDakika

Beşiktaş Kulübü'nün 35'inci başkanı Hasan Arat oldu.

SPOR

BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen kongrede adaylardan Hasan Arat, oy verme işleminin öncesinde açıklamalarda bulundu.

SPOR

Başkan adaylarından Hasan Arat göreve gelmesi halinde birlikte çalışacağı yönetim kurulunu tanıtmak için dün akşam Swiss Otel’de kongre üyelerine davet...

SPOR

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Hasan Arat, 3 Aralık Pazar günü yapılacak genel kurulda göreve gelmesi durumunda yönetim kurulunda yer alacak...