Hamas Haberleri

hamas haberleri ve güncel hamas gelişmeleri, hamas ile ilgili tüm video, hamas fotoğrafları ve hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Hamas’a ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, medyada yer alan ‘ateşkes’ ve Refah sınır kapısının açılması yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı...

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lior Haiat, Hamas’ın saldırıların başlangıcından bu yana 1300’den fazla sivili öldürdüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Hamas’ın askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail ordusunun tahliye çağrısına yanıt olarak bugün Ben Gurion Havalimanı ve Aşkelon’u bombaladıklarını...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, savaşların, çatışmaların ilk kurbanlarından birinin her zaman hakikat olduğunu belirtti.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

İsrail hükümeti bugün yaptığı açıklamada, ‘Hamas'ın saldırılarının başlangıcından bu yana 1.200 kişinin öldürüldüğünü’ açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in düzenlediği saldırılar sonucu 1055 sivilin hayatını kaybettiğini, 5 bin 184 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

İsrail ve Gazze'de yaşanan çatışmalardan kaçarak Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na ulaşan yolcular uçaklarla Türkiye'ye geliyor.   

GÜNCEL

 Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in hava saldırısı altındaki Gazze’den yıkımı gösteren fotoğrafları paylaştı.