Hamas Haberleri

hamas haberleri ve güncel hamas gelişmeleri, hamas ile ilgili tüm video, hamas fotoğrafları ve hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Hamas’ın İsrail’e yönelik saldırısı sonucunda en az 11 ABD vatandaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail polisi, Hamas’a ait ve bağış toplamak için kullanılan kripto para hesaplarını dondurduğunu duyurdu.

GENEL

ABD, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere’nin liderleri dün ortak açıklama yapıp “Hamas, Filistin’in meşru isteklerini temsil etmiyor ve Filistin halkı...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün ve İspanyalı mevkidaşları ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas’ın saldırısının intikamının alınacağını belirterek, “Onları yok edeceğiz" dedi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Hamas’ın dün başlattığı saldırı sonrası açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, dün Hamas’ın saldırısının ardından başlattığı operasyon kapsamında Gazze Şeridi’nde Hamas istihbaratına ait yerleşkeleri vurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. 

GÜNCEL

İsrail'deki ABD Büyükelçiliği ülkedeki ABD vatandaşlarına yönelik uyarı yapıp Gazze ve çevresine seyahat yasağının devam ettiğini duyurdu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu video mesajında “İsrail vatandaşları. Savaştayız, bir operasyon değil, bir gerginlik değil, bir savaş” dedi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Tuğamiral Daniel Hagari, Hamas’ın başlattığı ‘Aksa Tufanı’ operasyonuna karşılık başlatılan ‘Demirden Kılıçlar’ operasyonu hakkında bilgi...