Hakan Haberleri

Hakan haberleri ve güncel Hakan gelişmeleri, Hakan ile ilgili tüm video, Hakan fotoğrafları ve Hakan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Türkiye-Romanya-Polonya Üçlü İşbirliği Süreci Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Polonya'ya gidecek.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Ukrayna Barış Zirvesi marjında Rum Patriği Bartholomeos ile resmi bir görüşme...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Ukrayna Barış Konferansı için geldiği Bürgenstock kasabasında 100'e yakın üst düzey yönetici ile bir araya...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira ile yaptığı görüşmeye ilişkin, “Görüşmemizde küresel gelişmeler hakkında da istişarelerde bulunduk"...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrindeki BRICS+ Toplantısı marjında gerçekleştirdiği temaslar, dünya basınının satırlarına taşındı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.