Hakan Haberleri

Hakan haberleri ve güncel Hakan gelişmeleri, Hakan ile ilgili tüm video, Hakan fotoğrafları ve Hakan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj tarafından kabul edildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili ve Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk’ta Başbakan Edi Rama ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk’a yaptığı ziyaret kapsamında Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile İstanbul'da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Fransa Dışişleri Bakanı Stéphane Séjourné ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Güvenlik Konseyi'nde düzenlenen üst düzey katılımlı Filistin oturumunda konuştu.

SonDakika

BM Güvenlik Konseyi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Fidan: (Gazze'deki) Bu savaşı durdurmak için tarihi bir sorumluluğumuz bulunmaktadır”

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki Türkevi'nde Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki Türkevi'nde Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri'nin Suriye Özel Temsilcisi Geir Pedersen'i kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'ta Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere 23 Ocak'ta New York'a gidecek.