Hakan Haberleri

Hakan haberleri ve güncel Hakan gelişmeleri, Hakan ile ilgili tüm video, Hakan fotoğrafları ve Hakan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü'de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

GENEL

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bağlantısızlar Hareketi Koordinasyon Bürosu Bakanlar Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Yurtdışında Yaşayan Ürdünlüler Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan (İsrail'in Filistinliler'e yönelik saldırıları): Saldırılar bir an evvel durmalıdır. İsrail'in saldırısını en güçlü şekilde kınadık. Türkiye...

GÜNCEL

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 30 Haziran'da denizde yüzerken fenalaşıp, hayatını kaybeden Lizbon Büyükelçisi Murat Karagöz (56) için Dışişleri Bakanlığı'nda tören düzenlendi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Kuran-ı Kerim'e yönelik İsveç’te yapılan aşağılık eylemi lanetliyorum" dedi.

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Mübarek Kurban Bayramı’nın ilk gününde kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik İsveç’te yapılan aşağılık eylemi lanetliyorum.

GENEL

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Podgoritsa'da Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj ile görüştü.

GENEL

Karadağ’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Karadağ'da Başbakan Yardımcısı ve Boşnak Partisi Genel Başkanı Ervin İbrahimoviç ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün telefon görüşmesi gerçekleştirdi.