Haberler Haberleri

haberler haberleri ve güncel haberler gelişmeleri, haberler ile ilgili tüm video, haberler fotoğrafları ve haberler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika
SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Merkez Bankası Başkanlığı'na Fatih Karahan'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Merkez Bankası eski Başkanı Sayın Hafize Gaye Erkan’ın aldığı karar tamamen şahsidir ve kendi...

EKONOMİ

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SonDakika

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan: Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı. 

GÜNCEL

Eski Pakistan Başbakanı İmran Han ve eşi Büşra Bibi, yolsuzluk suçlamaları sonucu çıkarıldığı mahkemece 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ASAYİŞ

Sariyer'deki kilise saldırıyla ilgili gözaltına alınan 2 saldırganın İstanbul Emniyet  Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı.

GÜNCEL

ABD’nin Alabama eyaletinde Kenneth Smith'in ilk kez nitrojen gazıyla idam edilmesinin ardından, Ohio eyalet yetkilileri de aynı idam uygulamasına izin...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya’nın başkenti Bükreş’te Romanya Senatosu Başkanı Nicolae Ionel Ciuca tarafından kabul edildi.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karakas'ta Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.