Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin araştırmasına göre Türkiye'ye temmuz ayı itibariyle 5,9 milyar dolar uluslararası doğrudan yatırım girişi ulaştı.

GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, gümrük sisteminin İsrail için kapalı olduğunu, aksi yöndeki haber, açıklama ve bilgilerin tamamının Filistin davasıyla ya da temel...

GENEL

Savunma Sanayii Akademi tarafından Ankara'daki bir otelde, 'Savunma Sanayii Yetenek Yönetimi Zirvesi ve Milli Yetkinlik Hamlesi Lansman Programı' düzenlendi.

EKONOMİ

Tur operatörü markası Prontotour ‘Pasaport Bizden’ adlı yeni bir kampanyaya imza attı...

EKONOMİ

Hazır giyim markası Mavi, Şubat – Temmuz 2024 dönemini kapsayan ilk altı aylık enflasyon düzeltmesi içeren finansal sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD'nin Houstan kentinde düzenlenen Gastech 2024’te konuştu...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile telefonla görüştü ve saldırıya ilişkin bilgi aldı.

MODA

H&M&LONDRA, Charli xcx ve Jamie xx'in unutulmaz performanslarıyla H&M 2024 Sonbahar/Kış koleksiyonunu kutladı.

MAGAZİN

Aptamil Çocuk Devam Sütleri’nin Sizin Hikayeniz, Bizim Uzmanlığımız diyerek hayata geçirdiği yeni kampanyasının yüzü, oyuncu Aslı Enver oldu.

GENEL

Dışişleri Bakan Yardımcısı Dr. Nuh Yılmaz ile ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşar Vekili John Bass bir araya geldi.

GÜNCEL

Lübnan'da kablosuz iletişim cihazları ve çağrı cihazlarında (pager) patlama meydana geldiği duyuruldu.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Libya Petrol ve Gaz Bakanı Khalifa Rajab Abdulsadek ile...