Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DİZİ

Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, televizyon ekranlarına Ay Yapım'ın merakla beklenen yeni dizi ‘Leyla: Hayat…Aşk…Adalet…' ile dönüyor...

Ferhat Aydın İnvest Holding 2016 yılında Bodrum’da Hilton markası olarak aldığı otel mülkünü lüks markaların olduğu ticari bir rezidans’a çeviriyor.

SPOR

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Beşiktaş’ın 32 yaşındaki Kamerunlu yıldız forveti Vincent Aboubakar’ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

SPOR

Fenerbahçe, İtalya Serie A ekibi Juventus forması giyen 31 yaşındaki sol kanat Filip Kostic’i kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Narin'e ilişkin) Narin yavrumuzun hunharca katledilmesi hepimizin yüreğine kor bir ateş düşürdü. Masum bir yavruyu öldüren canilerin en...

GÜNCEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın (8) ön otopsi raporu ortaya çıktı.

GENEL

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya gelen İspanya Başbakanı Sanchez görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra derede cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın (8) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına...

GÜNCEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve arama çalışmalarının 19’uncu gününde derede cansız bedeni bulunan Narin Güran (8), toprağa verildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 10 Eylül'de Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenecek Arap Ligi Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.

GENEL

Rosatom Genel Müdürü Aleksey Likhachev ve UAEA Başkanı Rafael Grossi, kurumlar arası istişareler kapsamında bu kez Rusya’nın Kaliningrad kentinde görüştü.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, bugün İngiltere’nin başkenti Londra’yı ziyaret edecek...