Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

SİNEMA

Oscar ödüllü yıldızları zirveye taşıyan, dünyanın en saygın oyuncu koçlarından Ivana Chubbuck, Türkiye’ye heyecanla beklenen dönüşünü yapıyor...

MÜZİK

Ünlü pop yıldızı Kenan Doğulu, Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranları ile buluştu...

MÜZİK

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Kültür Yolu Festivali kapsamında Çanakkale Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

SİNEMA

Yılın en eğlenceli filmi Gelin Takımı’nın fragmanı yayınlandı. 18 Ekim’de vizyona girecek olan film, bu sonbaharda eğlenceyi sinemaya taşıyacak.

MODA

KOTON, yeni sezonun en iddialı koleksiyonu olan  Koton X Zeynep Bastık koleksiyonu'nu moda sektörüne damga vuran görkemli bir lansman ile...

MAGAZİN

Ünlü sunucu ve model Selda Aslanbay ile tanınmış işletmeci Aytunç Mekik, Ziyade Fasıl’da gerçekleştirilen görkemli bir düğün ile dünyaevine girdi.

MODA

NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 Koleksiyonu “Light Follows You”, iki dünya starını bir araya getiriyor; Irina Shayk ve Sean O’Pry.

MODA

Beymen, yeni sezonunu, ünlü aktris Jessica Chastain’in kamera karşısına geçtiği 2024-25 Sonbahar/Kış Kampanyası “Modern Time Icons” ile modaseverlerle buluşturuyor.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım hakkında "İftira ve yalan dolu"...

SANAT

Japon sanatçı Chiharu Shiota’nın “Dünyalar Arasında” adlı sergisi, 6 Eylül 2024’te İstanbul Modern’de izleyicilerle buluşuyor.

CEMİYET

Mert Can Önengüt ile Bilhan Özdemirhan, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşen rüya gibi bir düğün töreniyle evlendiler.