Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Nicole Kidman, son filmi "Expats" ın Sydney'deki özel gösteriminde FENDI Couture Sonbahar- Kış 2023 koleksiyonundan seçtiği elbise ile görüntülendi.

SPOR

Goalball Kadın Milli Takımı, Paris 2024 Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda finalde İsrail’i 8-3 mağlup ederek üst üste 3’üncü kez altın madalyanın...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Lüksemburg Maliye Bakanı Gilles Roth ile Ankara'da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Üsküp’te Kuzey Makedonya Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Timco Mucunski ile ikili görüşme yaptı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2025-2027 dönemini içeren Orta Vadeli Program'ı (OVP) açıkladı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin yıldız seslerinden Murat Boz, İstanbul Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin büyülü atmosferinde sahne alacak.

SPOR

İspanya La Liga ekibi Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, Ballon d'Or tarafından genç futbolculara verilen Kopa Trophy...

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti ile Mısır Arap Cumhuriyeti Arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 1. Toplantısı Ortak Bildirisi imzalandı.

SPOR

Beşiktaş, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen Joao Mario ile satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağlandığını duyurdu.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin huzurunda iki ülke arasında 17 anlaşma imzalandı.

SPOR

Galatasaray, İtalyan ekibi Napoli'de forma giyen Victor Osimhen'i kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısı düzenledi.