Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), 7 Ekim’de Hamas tarafından rehin alınan, 2’si kadın 4’ü erkek olmak üzere 6 kişinin cesedine ulaşıldığını...

SPOR

Red Bull sporcusu Deniz Öncü, İspanya’daki Aragon yarışında üçüncü olarak kariyerinin ilk Moto2 podyumuna çıktı.

GÜNCEL

1922 yılından bu yana her yıl 30 Ağustos'ta ülkemizde coşkuyla kutlanan ulusal bayramlarımızdan '30 Ağustos Zafer Bayramı'nız kutlu olsun.

DİZİ

Yakında Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan Güzel Aşklar Diyarı, Melis Birkan'ı da uzun bir aradan sonra seyircisiyle buluşturacak.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

Ukrayan Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, F-16 uçak kazasının ardından Hava Kuvvetleri Komutanı Mykola Oleshchuk'u görevden aldı.

GÜNCEL

Brezilya Yüksek Mahkemesi, ülkede yasal temsilci ataması için 24 saat süre verdiği sosyal medya platformu X'e (eski adıyla twitter) erişimi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Slovenya’da temasları kapsamında Başbakan Robert Golob ve Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Tanja Fajon ile Lübliyana’da...

GENEL

Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, 28 Afgan vatandaşın Afganistan'a geri gönderildiğini duyurdu.

GENEL

Norveç Dışişleri Bakanı Espen Barth Eide, İsrail’in Batı Şeria’daki geniş çaplı operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

MODA

Brighton & Hove Albion’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu, yalnızca futbol sahasındaki yetenekleriyle değil, aynı zamanda tarzıyla da göz dolduruyor.