Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece'deki metrobüs kazasında yaralananları Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

GENEL

Telegram'ın CEO'su Pavel Durov, 5 milyon euroluk kefalet ödemesi ve Fransa'dan çıkmama şartıyla denetimli olarak serbest bırakıldı.

Aslı Kızmaz, Damat Tween ve D’S damat markalarının İletişim Stratejileri Danışmanı oldu.

SPOR

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray, sahasında Young Boys’a 1-0 mağlup oldu...

GENEL

ABD Başkan Adayı Donald Trump, dün Washington’daki Arlington Ulusal Mezarlığı’nda 2021’de Afganistan’da havalimanı saldırısında ölen 13 ABD hizmet mensubunun anma...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ankara’da ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Tümgeneral Pat Ryder, dün gece düzenlediği basın toplantısında İran-İsrail gerilimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Guterres, Pasifik ülkesi Tonga’ya yaptığı ziyaret kapsamındaki açıklamasında, deniz seviyesinin yükseldiğini ve bunun insan yapımı olduğunu belirtti.

GÜNCEL

Rusya'nın dün düzenlediği ve Ukrayna’nın enerji altyapısının hedef alındığı geniş çaplı saldırının detayları paylaşıldı.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Çin’e ait Y-9 tipi uçağın 26 Ağustos’ta Japonya hava sahasına girdiğini duyurdu...

GÜNCEL

UNRWA Planlama Direktörü Sam Rose, İsrail'in Filistin'in merkezindeki tahliye emirleri nedeniyle Gazze Şeridi'ndeki yardım operasyonlarını geçici olarak askıya almak zorunda...

EKONOMİ

Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, Satın almanın, DxBV’nin yeni nesil veri merkezleri, bulut altyapısı ve platformları ile yönetilen...