Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Kayseri’nin Bünyan ilçesi Güllüce mahallesinde şiddetli yağmur sonrası sel ve heyelan meydana geldi. Bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.

GENEL

‘Ukrayna Bağımsızlık Günü’ sebebiyle birçok lider ve uluslararası kurum yetkilisi mesaj paylaştı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Marmaris'teki Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'nda Aksaz Tersanesi Komutanlığı açılışı ve deniz platformları teslim töreni düzenlendi.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan'da düzenlenen Dünya Kadınlar Forumu’nun ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin sahil beldesi La Grande-Motte'deki sinagogun hemen dışında bir patlama meydana geldiğini olayın ‘kundaklama girişimi’ olduğunu...

SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog Özgenur Taşkın, Güneş ışığına maruz kalmanın uyku düzenimizi kontrol eden melatonin üretimini düzenlediğini ve bizi daha uyanık...

MEKAN

İstanbul Rooftop Festival, bu sene 10.yılını şehrin eşsiz manzaraları eşliğinde 21 Eylül Cumartesi günü kutluyor...

MÜZİK

Yaz boyunca gerçekleştirdiği konserlerle büyük ilgi gören ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, Erzurum Kültür Yolu Festivali'nde verdiği konserle iki rekor kırdı.

MÜZİK

Sevilen şarkıcı Meyra, “Ağladın Ya”, “Karar Bize Ait” ve “Aşklayalım” gibi unutulmaz şarkılarının ardından hayranlarına yeni bir sürprizle geri dönüyor.

MODA

Arcon Kozmetik ve Maxx Royal Bodrum Resort işbirliğiyle Projehane Bilge Kuru Danışmanlığı tarafından düzenlenen Dior VIC Masterclass daveti gerçekleşti.

SANAT

EMA Kolektif organizasyonuyla gerçekleşen “Koleksiyon Hikâyeleri”nin ikinci yemeği sanatçı Ardan Özmenoğlu onuruna gerçekleşti.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Elçin Sangu, her daim şık ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.