Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne, Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğba Yurt’un oldu...

SPOR

16 Ağustos Cuma günü Veliefendi Hipodromunda gerçekleşen CELAL BAYAR KOŞUSU heyecan ve coşkuyla izlendi.

SPOR

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, bir stoperi daha kadrosuna katıyor...

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Başakşehir FK, İrlanda temsilcisi St. Patrick’s ile 0-0 berabere kaldı.

SPOR

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda İsviçre ekibi St. Gallen ile golsüz berabere kaldı.

SPOR

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile 3-3 berabere kaldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İstifa etmedim. Dolaşıma koyulan senaryolar doğru değildir" açıklamasında bulundu.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion ile ismi bir süredir anılan Ferdi Kadıoğlu, sağlık kontrollerinden geçmek üzere İngiltere’ye...

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim faaliyetleriyle bağlantılı kitap, kırtasiye ve diğer öğretim materyalleri için öğrenci velilerinden kanuna aykırı şekilde 'fahiş...

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Gallant, İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Ben Gvir’in ‘sorumsuz eylemleri’ sebebiyle ülkenin güvenliğini tehlikeye attığını belirtti.

SPOR

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, deneyimli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan temaslarına devam ediyor...