Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024 YKS) kapsamındaki yerleştirmeler yarın tamamlanıyor. Boş kalan kontenjanlar için ek yerleştirme yapılacak.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh’ın himayesinde ve Birleşmiş Milletlerin iş birliğinde Ulanbator’da düzenlenen...

GÜNCEL

İtalya’nın Sicilya adası açıklarında batan yelkenli tekneden 5 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Çıkarılan 5 cesetten 4’ünün kimliği belirlendi.

GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Vekili Amina Muhammed ile görüştü.

EKONOMİ

ABD’de bilanço döneminin sonuna yaklaşırken, şirketlerin 13-F beyanlarında yer verdiği spot Bitcoin ETF varlıkları dikkat çekti.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

ABD eski Başkanı Barack Obama, Illinois eyaletindeki Chicago kentinde düzenlenen Demokrat Parti Kongresi’nde konuştu.

GÜNCEL

İtalyan itfaiyesi Vigili del Fuoco, Sicilya adası açıklarında batan yelkenli teknenin enkazından 5’inci cesedin de çıkarıldığını duyurdu.

GÜNCEL

ABD ordusuna ait USS Abraham Lincoln uçak gemisi, Pentagon’un talimatıyla Doğu Akdeniz’de, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) faaliyet alanına ulaştı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, haftalık faaliyetlere ilişkin bakanlıkta basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Harcama, verimlilik ve gelir yönlü mali tedbirler ile dinamik ticaret politikaları risklerimizi azaltırken, dezenflasyon politikalarımızı da...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2'nci çeyrek iş gücü girdi endekslerini açıkladı...