Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2'nci çeyrek iş gücü istatistiklerini açıkladı....

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, resmi temaslarda bulunmak üzere Malezya’ya gitti.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de olası ateşkes anlaşmasına ilişkin müzakerelere katılan tüm tarafları çabaları baltalamamaları konusunda uyardı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yıllık enflasyonun ağustosta belirgin şekilde gerilemesini ve yılın kalan döneminde düşüşe devam etmesini beklediklerini...

GENEL

İşgal altındaki Batı Şeria'da bir grup İsrailli yerleşimci dün Cit Köyü'ne saldırdı. İsrail Hükümeti saldırıyı kınadı...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun Rusya'nın Kursk bölgesindeki Sudzha (Suca) kasabasında kontrol sağladığını duyurdu.

NASA, yüksek sıcaklıkların Norveç takımadalarındaki buzulların rekor düzeyde erimesine neden olduğunu açıkladı.

SAĞLIK

DSÖ, 2024’ün başından bu yana 300 binden fazla insanın kolera hastalığına yakalandığını, 2300’den fazlasının ise hayatını kaybettiğini duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2'nci çeyrek yapı izin istatistiklerini açıkladı...

MÜZİK

İstanbul Festivali’nde 14. gün geride kaldı. Türkiye’nin en büyük sahnesinde bu kez Emir Can İğrek ve Sertab Erener vardı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ağustos 2024 dönemine ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi verilerini açıkladı.

SPOR

Avusturya ekibi Rapid Wien'e deplasmanda 2-0 yenilen Trabzonspor, yoluna UEFA Konferans Ligi play-off'larında devam edecek.