Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili olarak açıklama yaptı...

GÜNCEL

ABD’nin Florida eyaletinde etkisini gösteren Debby Kasırgası’ndan etkilenenlere destek için 3 bin ulusal muhafız göreve çağırıldı.

MAGAZİN

Vaseline®, tüm dünyayı aydınlatan yeni inovasyonu Gluta-Hya Serum Etkili Losyon lansmanını, The Peninsula Hotel’de gerçekleştirdi.

SonDakika

Buse Naz Çakıroğlu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kadınlar 50 kilo yarı final maçında Filipinler'den Aira Villagas'ı mağlup ederek finale yükseldi.

GÜNCEL

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Orta Doğu’da gerginliğin azaltılmasına engel olan herkesin sorumlu tutulacağını söyledi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili, "Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini...

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram'a getirilen erişim engeline ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

NPCC, İngiliz kolluk kuvvetlerinin ülke genelinde devam eden protestolarla bağlantılı olarak son bir haftada 378 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

GENEL

,İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Michael Erik Kurilla ile de yüz yüze görüşme yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşme gerçekleştirdi....