Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ziynet Sali, 50. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali açılış konserinde sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin başarılı ismi Simge Sağın, önceki akşam Kıbrıs’ta bulunan Lord’s Palace Hotel’de sevenlerinin karşısına çıktı.

MAGAZİN

Başarılı ve güzel oyuncu Burcu Özberk, İtalya'nın dünyaca ünlü Amalfi kıyılarındaki Sorrento'nun büyülü atmosferinde dikkat çeken pozlar paylaştı.

SonDakika

Vergi Kanunu içerisinde yer alan en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını öngören 29’ncu madde TBMM’de kabul edildi...

SPOR

Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İsrail ordusu, saldırı altında tuttuğu Gazze’deki insani alan olarak tanımlanan ve binlerce zorunlu göçe uğramış Filistinlinin barındığı bölgenin tahliyesini emretti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'i kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Laos'un başkenti Viyentiyan’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.

GÜNCEL

ABD’de California ve Kanada’da Alberta eyaletlerinde başlayan orman yangınları, son hızla devam ederken binlerce kişi yangın bölgesinden tahliye edildi.

GÜNCEL

Fransa’da üç tren yoluna düzenlenen sabotaj sonrasında hasar giderme çalışmalarının devam ettiği ve seferlerin yeniden başlamasının hafta sonuna uzayacağı açıklandı.

SPOR

Trabzonspor, renklerine kattığı yeni transferi Stefan Savic için imza töreni düzenlendi.