Haber channel Haberleri

haber channel haberleri ve güncel haber channel gelişmeleri, haber channel ile ilgili tüm video, haber channel fotoğrafları ve haber channel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani ile telefonda görüştü.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri’nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2024 dönemine ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Johnson, ABD Başkan adayı Trump’a suikast girişimini derinlemesine araştırmak üzere 13 kişiden oluşan ekip kurulduğunu duyurdu.

GENEL

Pentagon Sözcüsü Pat Ryder, Rusya Savunma Bakan Yardımcısı Aleksey Krivoruchko’nun Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yaptığı yüz yüze görüşmeyi...

SAĞLIK

Nörolojik hastalıkların farkındalığını arttırma amacıyla her yıl 22 Temmuz “Dünya Beyin Günü” olarak bir takım bilinçlendirme çalışmaları yapılıyor.

EKONOMİ

TCMB, Para Politikası Kurulu'nun politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını değiştirmeyerek yüzde 50'de tuttuğunu açıkladı.

EKONOMİ

Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

GENEL

Avrupa Birliği Konseyi, dün itibariyle Ermenistan ordusunu desteklemek için 10 milyon Euroluk yardım kararını kabul ettiğini duyurdu.

SPOR

TFF, MHK Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı...

GÜNCEL

ABD’nin Illinois eyaletinde evine izinsiz giren şüpheli için polis çağıran Sonya Massey (36) adındaki siyahi kadın, polis tarafından vurularak öldürüldü.