Güvenlik Haberleri

güvenlik haberleri ve güncel güvenlik gelişmeleri, güvenlik ile ilgili tüm video, güvenlik fotoğrafları ve güvenlik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

MGK: Türkiye’nin kararlılıkla uyguladığı millî güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararıyla ilgili...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Güvenlik Konseyi'nde düzenlenen üst düzey katılımlı Filistin oturumunda konuştu.

GENEL

TBMM Genel Kurulu'nda İsveç’in NATO’ya katılımına ilişkin protokole onay verilmesinin ardından Beyaz Saray kanadından konuya ilişkin ilk açıklama yapıldı.

SonDakika

BM Güvenlik Konseyi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Fidan: (Gazze'deki) Bu savaşı durdurmak için tarihi bir sorumluluğumuz bulunmaktadır”

GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı...

EKONOMİ

SGK, Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 ocak ayı zam farkları ile harp...

MAGAZİN

Beşiktaş'ta İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'nun bir gece kulübünde darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'ndeki Filistin konulu toplantıya katılmak üzere 23 Ocak'ta New York'a gidecek.

SonDakika

Hakan Fidan: Gelinen noktada örgüt (PKK), Türkiye'den çok Suriye'nin ve Irak'ın güvenlik tehdidi haline gelmiştir.

SonDakika

Yaşar Güler: Bölgedeki üslerimizde güvenlik tedbirlerini sürekli artırıyoruz. Üs bölgelerimiz, mütemadiyen güçlendirilmektedir.