Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna ordusunun Kursk bölgesinde yaptığı saldırı sonucu bölgede yaşayan sivil halka destek verilmesi talimatını verdiğini...

GÜNCEL

Bangladeş’te parlamentonun feshedilmesinin ardından Nobel ödüllü akademisyen Dr. Muhammed Yunus, geçiş hükümetinin başına geçecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kazakistan Cumhuriyeti Havacılık ve Uzay Sanayii Bakanı Zhaslan Madiyev ile görüştü.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, başkan yardımcısı adayının Minnesota Valisi Tim Walz olduğunu açıkladı. ABD eski Başkanı Barack Obama ikiliyi...

GÜNCEL

Türkiye, Güney Afrika'nın, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde açtığı soykırım davasına müdahillik için başvuruda bulundu.

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Kasım ayındaki seçimlere birlikte gireceği başkan yardımcısı adayının Minnesota Valisi Tim Walz olduğunu açıkladı.

GENEL

ABD Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Ben Cardin, Bangladeş’te parlamentonun feshedilmesi sonrası demokratik seçimlerin yapılabilmesi için geçici hükümetin kurulması çağrısında...

GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze’de çocukların yüzde 80’inin aşılandığını açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili olarak açıklama yaptı...

GÜNCEL

ABD’nin Florida eyaletinde etkisini gösteren Debby Kasırgası’ndan etkilenenlere destek için 3 bin ulusal muhafız göreve çağırıldı.

GÜNCEL

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Orta Doğu’da gerginliğin azaltılmasına engel olan herkesin sorumlu tutulacağını söyledi.