Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Hadi Bahra, Suriye Müzakere Komisyonu Başkanı Bedir Camus ve Suriye Geçici Hükümeti...

GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonrası geçiş hükümetinin başına getirilen Nobel ödüllü akademisyen Muhammed Yunus, yeni hükümetin halkın güvenini tazeleyeceğini söyledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

GENEL

Japonya Kabine Sekreteri Hayashi Yoshimasa, Miyazaki kenti açıklarında meydana gelen depremle ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma Bakanlığı yetkilileriyle Kursk’ta Ukrayna’nın düzenlediği saldırıya ilişkin görüşme yaptı.

GÜNCEL

İngiltere'de ırkçılık karşıtları, aşırı sağcıların şiddet eylemlerine karşı bir araya gelerek çok sayıda kentte protesto düzenledi.

GENEL

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İcra Komitesi Dışişleri Bakanları Olağanüstü Toplantısı’nda konuştu.

GÜNCEL

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) , Çinli Amerikalı yazar Shujun Wang'ın Çin hükümetinin ABD'ye sızmak ve halkın Çin Komünist Partisi...

GÜNCEL

Japonya’nın Miyazaki kenti açıklarında 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.