Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili, "Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini...

GENEL

NPCC, İngiliz kolluk kuvvetlerinin ülke genelinde devam eden protestolarla bağlantılı olarak son bir haftada 378 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

GENEL

,İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) Komutanı Michael Erik Kurilla ile de yüz yüze görüşme yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile görüşme gerçekleştirdi....

GENEL

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Orta Doğu’daki gelişmelerin ardından ABD Başkanı Joe Biden ile birlikte ulusal güvenlik ekibiyle toplantı yaptı.

GENEL

Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida atom bombası sonrasında yıkılmayan tek yapıt olan ‘Atom Bombası Kubbesi Anıtı’nda ‘ bugün düzenlenen anma töreninde...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler'in Filistin Ajansı (UNRWA), dokuz personelinin 7 Ekim'de Hamas tarafından İsrail'e düzenlenen saldırıya karışmış olabileceğini açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Hiroşima Katliamı’nın 79. yıl dönümü sebebiyle mesaj paylaştı.

GÜNCEL

NPCC Baş Komiseri Gavin Stephens, dün düzenlediği basın toplantısında ülke genelindeki protestolara müdahale eden kolluk kuvvetlerinin son bir haftada 378...

GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonrası Başbakan Şeyh Hasina’nın görevi bırakmasının ardından parlamento feshedildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklamada bulundu.