Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkan adayı Donald Trump, yaptığı açıklamada ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in ülke tarihinde ‘geçmişin solan...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen vergi düzenlemelerine ilişkin kanun teklifinin vergilemede adaleti ve etkinliği...

GENEL

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği’nin (AB) barış uğruna savaşı desteklediğini, savaş yanlısı politika güttükleri söylendiğinde de kızdıklarını belirtti.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Golan Tepeleri’nde düzenlenen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği roket saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletlerin Filistin yardım kurumu UNRWA’nın Genel Komiseri Philippe Lazzarini, geçen hafta bir UNRWA öğretmeninin dört aylık bebeğiyle birlikte güvende...

GÜNCEL

İsrail ordusu, saldırı altında tuttuğu Gazze’deki insani alan olarak tanımlanan ve binlerce zorunlu göçe uğramış Filistinlinin barındığı bölgenin tahliyesini emretti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake'i kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Laos'un başkenti Viyentiyan’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık adayı Donald Trump ile görüştü.

GÜNCEL

ABD’de California ve Kanada’da Alberta eyaletlerinde başlayan orman yangınları, son hızla devam ederken binlerce kişi yangın bölgesinden tahliye edildi.

GÜNCEL

Fransa’da üç tren yoluna düzenlenen sabotaj sonrasında hasar giderme çalışmalarının devam ettiği ve seferlerin yeniden başlamasının hafta sonuna uzayacağı açıklandı.