Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD’de eski Başkan Barack Obama, ABD Başkanı Joe Biden ve Donald Trump arasında 2024 başkanlık seçiminin ilk televizyon tartışması sırasında...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis'i ile başbaşa görüştü...

EKONOMİ

Türkiye, Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü (FATF) gri listesinden çıkarıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Mayısta yıllık ihracat 260 milyar dolar ile tarihi zirvesine ulaşırken, ithalat son bir yılda...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile başkent Berlin’de bir araya geldi.

GENEL

ABD 2024 Başkanlık Seçimlerine ‘bağımsız’ aday olarak katılan Kennedy ailesinden Robert Kennedy, Julian Assange’a destek verdi.

GENEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant dün Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile bir araya geldi,

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, İsrail Savunma Bakanlığı'nın resmi hesabından 'El Halil'de tutuklanan bir kişinin silahına el konuldu' iddiasıyla...