Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar’da düzenlenen Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma için Arap Forumu’na katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla görüştü.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Husilerin Kızıldeniz ve Aden Körfezi’nde ticari gemileri hedef alan 6 gemisavar balistik füze attığını duyurdu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak’ta Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Bölge Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

MAGAZİN

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.

DİZİ

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı Senden Önce için geri sayım...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı ocak ayı enflasyonuna ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak 2024 dönemine ilişkin tüketici enflasyonuna işaret eden tüketici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell UNRWA’nın fonlarının askıya alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Hollanda Hava Kuvvetleri ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki sivillere havadan insani yardım ve tıbbi malzeme attı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Laos Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Saleumxay Kommasith ile görüştü.