Gündem Haberleri

gündem haberleri ve güncel gündem gelişmeleri, gündem ile ilgili tüm video, gündem fotoğrafları ve gündem haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Cibuti’de Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyon 5. Dönem Toplantı tutanağını...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Bağcılar Belediyesi Vefahane Yaşam Merkezi tarafından hayata geçirilen "Büyüklerimiz Değerlerimiz Projesi" tanıtım programına...

GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husileri hedef alan saldırılarına ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın bugün yeni görevine başladığını duyurdu. 

GÜNCEL

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, ABD ve İngiltere’nin düzenlediği saldırıların karşılıksız ve cezasız kalmayacağını söyledi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, "Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi.

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanani, ABD ve İngiltere’nin dün Yemen’de düzenlediği saldırılarla uluslararası hukuku çiğnediğini söyledi.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), ABD ve İngiltere’nin Yemen’de Husilere yönelik 16 ayrı bölgede 36 farklı saldırı düzenlendiğini belirtti.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNCEL

ABD Federal Havacılık Dairesi (FAA), uçaklara lazer tutarak güvenlik tehdidi oluşturan olayların 2023’te yüzde 41 artış gösterdiğini açıklayarak oluşan ciddi...

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hamas’ın Han Yunus kentindeki tugayını dağıttıklarını belirterek operasyonlara Refah kentinde devam edeceklerini açıkladı.

GENEL

ABD Başkanı Biden’ın Batı Şeria’daki Filistinlilere saldıran aşırılık yanlısı yerleşimciler için yaptırım uygulama kararına İsrail Başbakanı Netanyahu’dan cevap geldi.