Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye, Güney Afrika'nın, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde açtığı soykırım davasına müdahillik için başvuruda bulundu.

GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze’de çocukların yüzde 80’inin aşılandığını açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili olarak açıklama yaptı...

GÜNCEL

ABD’nin Florida eyaletinde etkisini gösteren Debby Kasırgası’ndan etkilenenlere destek için 3 bin ulusal muhafız göreve çağırıldı.

GÜNCEL

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı tarafından, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili, "Bahse konu şahıs, muhatap alınacak biri olma niteliğini...

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler'in Filistin Ajansı (UNRWA), dokuz personelinin 7 Ekim'de Hamas tarafından İsrail'e düzenlenen saldırıya karışmış olabileceğini açıkladı.

GÜNCEL

NPCC Baş Komiseri Gavin Stephens, dün düzenlediği basın toplantısında ülke genelindeki protestolara müdahale eden kolluk kuvvetlerinin son bir haftada 378...

GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonrası Başbakan Şeyh Hasina’nın görevi bırakmasının ardından parlamento feshedildi.

GENEL

İngiltere İçişleri Bakanı Yvette Cooper, camilerin tehditlerle karşı karşıya kaldığını ve bunun utanç verici olduğunu belirtti.

GÜNCEL

Bangladeş’te hükümet karşıtı protestolar sonucu Başbakan Şeyh Hasina (76), gece saatlerinde ülkeyi terk etti.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engeli getirilen sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile bugün toplantı yapılacağını belirtti.