Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İsrail'in Beyrut’a yönelik saldırıları nedeniyle, Türk Hava Yolları (THY) Beyrut’a yapacağı seferi bugün de iptal etti.

GÜNCEL

İngiltere’nin Merseyside bölgesindeki Southport kentinde bir dans okulunun etkinliğinde düzenlenen bıçaklı saldırıda ölü sayısı 3’e yükseldi.

GÜNCEL

ABD ve İngiltere, Lübnan’da bulunan ya da oraya seyahat etmeyi planlayan vatandaşlarına uyarılarda bulundu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Harkiv bölgesindeki komuta merkezini ziyaret etti. Zelenski, burada görev yapan askerlere madalya takdim etti.

GÜNCEL

Venezuela’da dün düzenlenen başkanlık seçimlerinde mevcut Devlet Başkanı Nicolas Maduro, tekrar seçildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Golan Tepeleri’nde futbol sahasına düzenlenen saldırıda ‘Falaq-1’ adlı İran yapımı roketin kullanıldığını açıkladı.

GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, işgal altındaki Gazze’deki insani duruma ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletlerin Filistin yardım kurumu UNRWA’nın Genel Komiseri Philippe Lazzarini, geçen hafta bir UNRWA öğretmeninin dört aylık bebeğiyle birlikte güvende...

GÜNCEL

İsrail ordusu, saldırı altında tuttuğu Gazze’deki insani alan olarak tanımlanan ve binlerce zorunlu göçe uğramış Filistinlinin barındığı bölgenin tahliyesini emretti.

GÜNCEL

ABD’de California ve Kanada’da Alberta eyaletlerinde başlayan orman yangınları, son hızla devam ederken binlerce kişi yangın bölgesinden tahliye edildi.

GÜNCEL

Fransa’da üç tren yoluna düzenlenen sabotaj sonrasında hasar giderme çalışmalarının devam ettiği ve seferlerin yeniden başlamasının hafta sonuna uzayacağı açıklandı.