Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlığın konferans salonunda, haftalık faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

MAGAZİN

Japonya’da düzenlenen Miss Japonya Grand Prix 2024 güzellik yarışmasının kazananı Ukrayna doğumlu Carolina Shiino oldu.

GÜNCEL

Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı içinde 74 kişi bulunan ve Belgorod yakınlarında bugün düşen askeri nakliye uçağının, Ukrayna ordusu tarafından hava savunma...

GÜNCEL

İngiltere’nin tüm polis gücü (Metropolitan Polis), ülke çapında şimdiye kadar yapılan en geniş kapsamlı güvenlik ve sicil taramasından geçirildi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda 25 bin 105 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

CENTCOM, Irak’ta bulunan, Irak ordusu ve ABD ordusunca ortak kullanılan Ayn'ül Esad Hava Üssü’ne füze ve roketli saldırı düzenlendiğini duyurdu.

SonDakika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: (Alper Gazeravcı’yı taşıyan uzay aracının) Güncel kenetlenme saati 13.45

GÜNCEL

ABD’nin başkenti Washington’da bir bina, doğal gaz sızıntısının ardından patlayarak yerli bir oldu.

GÜNCEL

ABD’de bir haftadır etkili olan şiddetli kar fırtınaları sebebiyle en az 41 kişinin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili, "Gelişmelerden endişe duyuyoruz. Dost ve kardeş İran, Irak ve Pakistan'a itidal ve sağduyuyla...