Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 24 bin 100 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara, Kandil bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen hava harekatlarında 78 hedefin...

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, dün Kuzey Kore tarafından ateşlenen balistik füzeye ilişkin detayları paylaştı.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemenli Husilerin Kızıldeniz’de görev yapan ABD savaş gemisi USS Laboon’a seyir füzesi attığını, füzenin havada imha...

GÜNCEL

İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.

GÜNCEL

Japonya Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore’nin ‘muhtemel’ bir balistik füze denemesi yaptığını duyurdu.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada şehitlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yaptığı tespit edilen 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, PKK terör örgütüne yönelik Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde başlatılan 'Kahramanlarlar-42' operasyonlarının...

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 9 Ocak’ta Yemenli Husilerin 18 İHA ve 3 füzeyle ticari gemileri hedef aldığını açıkladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM), Somali’de içindeki yolcularla birlikte tıbbi tahliye gerçekleştiren bir helikopterine el konulduğunu doğrulayarak ‘müdahalenin sürdüğünü’ açıkladı.

GÜNCEL

İsveç Sivil Savunma Bakanı Carl-Oskar Bohlin, savunma konferansında ‘İsveç'te savaş olabileceğini’ söylemiş, Ordu Başkomutanı Orgeneral Micael Byden tarafından da desteklenmişti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

İngiliz bilim insanları uzayda devasa, halka şeklinde bir yapı keşfettiklerini duyurdu. Dev yapı, ‘Büyük Halka’ olarak adlandırıldı.