Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

 Ünlü Glock tabancaların üreticisi Avusturyalı Gaston Glock, dün 94 yaşında yaşama veda etti.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı dün Ukrayna’ya 250 milyon dolarlık güvenlik yardım paketi vereceğini açıkladı.

GÜNCEL

 Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede...

GÜNCEL

Uluslararası Af Örgütü’nün Nijerya Ofisi, 24 Aralık’ta Bokkos kenti ve çevresinde meydana gelen silahlı saldırıda ölü sayısının 140’ı geçtiğini duyurdu.

GÜNCEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'de sorumlu düzeydeki örgüt unsurlarının da içinde bulunduğu terör örgütü PKK'ya ait tesisleri imha etti.

GÜNCEL

Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşuna yönelik hazırlıkları ve testleri önemli ölçüde tamamlandı.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın (32) cenazesi memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde toprağa verildi.

GÜNCEL

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın (22), Malatya'da binlerce kişinin katıldığı törenin ardından...

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'da düzenlenen 'Yargı Reformu Strateji ve İnsan Hakları Eylem Planı' toplantısına katıldı.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu (25), memleketi Sinop'ta toprağa verildi.

GÜNCEL

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi.