Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İstanbul'da etkili olan ve yarın da devam etmesi beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla hava yolu şirketleri sefer iptallerine devam ediyor.

GÜNCEL

Avustralya Savunma Bakanlığı, bir Çin destroyerinin uluslararası sulardaki Avustralya savaş gemisine uyarılara rağmen yaklaşıp o sırada suda bulunan Avustralyalı donanma...

GÜNCEL

BM Dünya Gıda Programı (WFP) dün yaptığı açıklamada Gazze’de gıda sisteminin çökmesi sebebiyle vatandaşların açlıkla karşı karşıya kaldığını belirtti.

GÜNCEL

Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul Havalimanı'ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Almanya ile imzalanan protokol ile tek-tip geçiş belgesi kotasını 170 binden 200 bine, bir...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün gece düzenlenen hava saldırısında Hamas’ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin konutunun hedef alındığını belirtti.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, " İsrail hükümeti şimdi de Türkiye hakkında yalanlar yaymakla meşgul" dedi.

GÜNCEL

İsveç'in NATO'ya üyeliğinin görüşülmesi, görüşülmekte olan konunun açıklığa kavuşmaması ve müzakerelerin yeterince olgunlaşmaması gerekçesiyle, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda yapılan oylamayla ertelendi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Komşumuz Yunan halkı emin olmalıdır ki Türkiye, Yunanistan'la barış içinde ve müreffeh bir gelecekten yanadır."...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara'da tedaviye alınan kanser hastalarını ziyaret etti.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Çocuklar için 582 milyon TL destek ödemesi yapıldı" dedi.

GÜNCEL

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'dan ABD'nin Detroit şehrine direkt seferlere başladı.