Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Gazze’deki ofisinin bombalandığını duyurdu...

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Gazze’de Şifa hastanesinin ardından Al Quds hastanesinin de hizmet dışı kaldığını duyurdu. 

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Gazze’deki en büyük hastane olan Şifa hastanesi ile iletişimlerinin kesildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu Şifa hastanesinin jeneratörlerinin devre dışı kaldığını, bebek bakım ünitesindeki 2 bebeğin hayatını kayebttiğini duyurdu.

GÜNCEL

İngiltere polis teşkilatı Metropolitan Polisi (MET), bugün Londra’daki büyük etkinliklere hazırlanıyor...

GÜNCEL

İsrail, bugün yerel saatle 09.00-16.00 arası sivillerin geçişi için güneye doğru tahliye koridorunun açık olacağını duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Kızılay Derneği (PRCS), dün akşam İsrail saldırılarında yaralıları almaya giderken 2 ambulansının daha vurularak hizmet dışı kaldığını açıkladı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün Eliat’taki bir okulun İHA ile vurulmasına karşılık olarak Suriye’deki bir ‘örgütü’ vurduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, vefatının 85'inci yılında ziyaretçi akınına uğradı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, vefatının 85'inci yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü andı.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıldönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda düzenlenen törenle anıldı.