Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar'ın istişarelerde bulunmak üzere Ankara'ya çağrılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

GÜNCEL

Kara para aklama, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma ve vergi kanuna muhalefet suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ile Engin Polat’ın...

GÜNCEL

İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında, kooperatif dolandırıcılığı suçundan gözaltına alınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, serbest bırakıldı.

GÜNCEL

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı.

SAĞLIK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Türk- Filistin Dostluk Hastanesi'nin hastalarına desteğe hazırız" dedi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta son bir haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

UNICEF, İsrail’in Cibaliye mülteci kampında düzenlediği saldırılarda çok sayıda çocuğun hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, dün insani yardım malzemeleri yüklü 55 kamyonu daha teslim aldıklarını duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’nin kuzeyinde başlattığı kara operasyonlarında devam ediyor.

GÜNCEL

Uluslararası Af Örgütü, Filistinlilerin ve Filistinlilerin haklarını savunanların sosyal medya paylaşımlarına sansür getirildiğine dair bildirimler aldıklarını açıkladı.   

GÜNCEL

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Refah Sınır Kapısı’dan öncelik yaralılara verilmek üzere kontrollü ve zaman sınırlı geçişlere izin verileceğini açıkladı.

GÜNCEL

Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle  biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı.