Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’nin Maine eyaletinde dün yaşanan silahlı saldırının ardından saldırganı arama çalışmalarında ikinci güne girildi.

GÜNCEL

ABD’nin Maine eyaletinde dün akşamdan bu yana en az 22 kişiyi öldüren ve 60 civarı kişiyi yaralayan silahlı saldırganı arama...

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen Türkiye- Türkmenistan İş...

GÜNCEL

Kanada’daki Hindistan Yüksek Komisyonu, iki ülke arasındaki diplomatik gerginlik sonrasında askıya alınan vize hizmetlerine devam kararı aldı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, bakanlıkta son bir haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme gelen Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), dün gece Gazze Şeridi’nin kuzeyinde tanklarla baskın düzenledi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırılarında 6 bin 546 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah es-Sisi, bugün Mısır ordusunun komutanlarıyla birlikte törenle Süveyş'teki Üçüncü Sahra Ordusu Dördüncü Zırhlı Tümenini denetledi. 

GÜNCEL

Türkiye'nin, Gazze'deki siviller için tıbbi ve insani yardımlarını taşıyan 1 askeri kargo uçağı daha sabah saatlerine Ankara'dan hareket etti. 

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, El-Vusta (Batı Şeria), Han Yunus ve Refah bölgelerinde son 24 saatte sivillere 16 bin 301 gıda kolisinin dağıtıldığını...

GÜNCEL

Dünya Meteoroloji Örgütü (WMO), Otis Kasırgası’nın ‘Kategori 5’ gücüne ulaşarak bugün itibariyle Meksika’nın güney sahillerinde etkili olmaya başladığını duyurdu.